PÖYTÄVARAUS

Eri palvelun tarjoajilla on omat aikamäärät (valinnat) kalenterissa.

Tee pöytävaraus ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella tai vaihtoehtoisesti kyseisen ravintolan sähköpostilla tai soittamalla. 

Viikonlopun pöytävaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Pöytävarausta kohden varaamme tavallisesti aikaa 2 tuntia, isommille yli 8 hengen ryhmille varaamme 3 tuntia. Aika riittää erinomaisesti lasilliseen (tai muutamaan), pääruoan ja jälkiruoan nauttimiseen, sekä viihtyisään seurusteluun. HUOM! kaikki valinnat ja tiedot ajasta löytyy (selviää) ja henkilömääristä jokaisen ravintolan pöytävarauksessa.

Jos haluat viettää ravintolassamme aikaa pidempään, mainitsethan asiasta varauksen yhteydessä. Kerro myös erikoistoiveista tai poikkeuksellisen kiireisestä aikataulusta, jotta osaamme varautua toiveisiinne etukäteen, ilmoita nämä kyseisen ravintolan sähköpostilla.

KOKOUSTILAT

 Eri palvelun tarjoajilla on omat aikamäärät (valinnat) kalenterissa.

Valitse aika väh. 2 tuntia, päivämäärä ja aloitusaika. Saat sähköpostiisi myös tarjouksen käytä. Ravintoloilla ja erilaisten tilojen (soveltuu kokoustilaksi) vuokraajilla on mahdollisesti omia ehtoja varaukseen. Kaikki löytyvät palvelun tarjoajan kalenterista tai kotisivulta.

JUHLATILAT

 Eri palvelun tarjoajilla on omat aikamäärät (valinnat) kalenterissa.

Valitse aika väh. 4 tuntia, päivämäärä ja aloitusaika. Saat sähköpostiisi myös tarjouksen. Ravintoloilla ja erilaisten tilojen (soveltuu kokoustilaksi) vuokraajilla on mahdollisesti omia ehtoja varaukseen. Kaikki löytyvät palvelun tarjoajan kalenterista.