Eri palvelun tarjoajilla on omat toimitusehdot (työn esittely). Mutta tämä siivouspalvelu kattaa hyvin yleisiä menetelmiä ja siivouslaajuuksia, koska maksetaan vain ajasta. Asiakkaan toiveet vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Sopimuskumppanit eivät sitoudu toimittamaan tiettyä palvelukokonaisuutta, voit kuitenkin pyytää tarjousta omasta palvelukokonaisuudesta.
 
Kotisiivousta Yleiset tilat : Esim. perussiivoukseen kuuluvia töitä
 • Pölyjen pyyhintä vapailta pinnoilta ja tasoilta
 • Lattioiden ja mattojen imurointi (myös sängyn alta)
 • Lattioiden nihkeä- tai kosteapyyhinnän materiaalin mukaisesti
 • Ovenpielien, ovenkahvojen ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä
 • Huonekalujen imuroinnin mm. sohvat ja tuolit
 • Siivous sisältää kaikkien huoneiden lattioiden ja mattojen imuroinnin, sekä lattioiden kosteapyyhkimisen.
 • Kylpyhuoneiden ja WC-tilojen siivous kuuluu luonnollisesti kotisiivoukseen.
Palvelut

Sopimuskumppanit tarjoaa siivous- ja kotipalvelua. Asiakas tilaa palvelua tunneissa ja tilatun palvelun kesto ja Asiakkaan toiveet vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Sopimuskumppanit eivät sitoudu toimittamaan tiettyä palvelukokonaisuutta, voit kuitenkin pyytää tarjousta omasta palvelukokonaisuudesta.

Sopimuskumppanin kanssa tehdyllä sopimuksella (säännöllinen kotisiivous) helpotat kotisiivouksen työtaakkaa. Kotisiivoukset voidaan sopia tehtäväksi viikoittain, kahden viikon välein tai kerran kuukaudessa. Siivouksen sisältö sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja kotisiivous toteutetaan sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. 
 
Jos asuntoanne ei ole siivottu vähään aikaan, niin suosittelemme suursiivousvaihtoehtoa ennen ensimmäistä kotisiivousta. Suursiivouksella koti saadaan puhdistettua samalla kertaa täysin puhtaaksi, jonka jälkeen kotisiivouksella voidaan ylläpitää puhtaustasoa. 

Usein hoitaa siivouksen aina tuttu ja luotettava siivooja (ammattitaitoinen). Lisäksi siivoustyöntekijä saa tiedon varauksesta suoraan sähköpostiin, näin toimiessa mahdolliset virheet työaijoissa ilmoittamisessa työntekijälle toimiston kautta ei olisi mahdollisia. Tutustu Verottajan ohjeisiin myös listaan töistä joihin kotitalousvähennystä mahdollisesti saa.

Yhteydenotto tarvittaessa 24/7 0400254214

KYLPYHUONE PUHDISTUS

 Eri tarjoajilla on omat toimitusehdot (työn esittely). Mutta tämä siivouspalvelu kattaa hyvin yleisiä menetelmiä ja siivouslaajuuksia, koska maksetaan vain ajasta.

Kylpyhuone, sauna ja WC-tilat: Huom. voit valita lisätöitä mukaan.

 • Peilien ja lasipintojen pyyhintä
 • Suihkun lasiseinien pyyhintä/tahrat pois vesipisteiden ympäriltä
 • Saunan oven pyyhintä/tahrat pois
 • Altaan ja hanan pyyhintä
 • WC-istuimen puhdistaminen
 • Lattioiden puhdistaminen ja lattiakaivon siistiminen
Palvelut

Sopimuskumppanit tarjoaa siivouspalvelua (kotisiivousta). Asiakas tilaa palvelua tunneissa ja tilatun palvelun kesto ja Asiakkaan toiveet vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Sopimuskumppanit eivät sitoudu toimittamaan tiettyä palvelukokonaisuutta, voit kuitenkin pyytää tarjousta omasta palvelukokonaisuudesta.

Meillä hoitaa siivouksen aina tuttu ja luotettava siivooja (ammattitaitoinen). Lisäksi siivoustyöntekijä saa tiedon varauksesta suoraan sähköpostiin, näin toimiessa mahdolliset virheet työaijoissa ilmoittamisessa työntekijälle toimiston kautta ei olisi mahdollisia.

MUUTTOSIIVOUS

 Eri tarjoajilla on omat toimitusehdot (työn esittely). Mutta tämä siivouspalvelu kattaa hyvin yleisiä menetelmiä ja siivouslaajuuksia, koska maksetaan vain ajasta.

Aloita muuttosi ajoissa!

Iso osa tavaroista on mahdollista pakata etukäteen vähän kerrallaan. Samalla lajittele, kierrätä ja heitä pois!

Kun päätät muuttaa ja laitat kotisi muuttovalmiiksi on hyvä myös käyttää tilaisuus hyväkseen ja hankkiutua eroon tavaroista joita et enää tarvitse (ei helppoa) varaa aikaa. Voit yrittää myydä netissä, lahjoitaa lähipiirille tai hyväntekeväisyyteen. Usein pitkään asuneena löytyy käyttökelvottomia tavaroita suoraan roskiin.

Merkitse muuttolaatikot

Kirjoita laatikkoon sen sisältö ja mihin se tulee sijoittaa uudessa kodissa. Merkitse myös, mikäli laatikko sisältää helposti särkyvää. Esimeriksi numeroidut laatikot on tehokas tapa välttää totaalinen sekasorto.

Meillä hoitaa siivouksen aina tuttu ja luotettava siivooja (ammattitaitoinen). Lisäksi siivoustyöntekijä saa tiedon varauksesta suoraan sähköpostiin, näin toimiessa mahdolliset virheet työaijoissa ilmoittamisessa työntekijälle toimiston kautta ei olisi mahdollisia.

KEITTIÖN SIIVOUS

Kotisiivousta Keittiö : Keittiön siivoukseen kuuluvia töitä
 • Tiskialtaan, lieden ja liesituulettimen pinnan puhdistaminen.
 • Mikroaaltouunin, jääkaapin, astianpesukoneen ulkopuolisten pintojen tahrojen poisto.
 • Likaisten tiskien laittaminen tiskikoneeseen.
 • Muiden keittiövarusteiden pyyhintä (esim kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin).
 • Kaikkien tasopintojen pölynpyyhintä (johon siivooja yltää, alle 180cm korkeus).
 • Lattioiden ja mattojen imurointi.
 • Lattioiden kosteapyyhintä (jos lattiamateriaali soveltuva kosteapyyhintään).
 • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä (pois luetaan ikkunat).

Asiakas tilaa palvelua tunneissa ja tilatun palvelun kesto ja Asiakkaan toiveet vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Sopimuskumppanit eivät sitoudu toimittamaan tiettyä palvelukokonaisuutta, voit kuitenkin pyytää tarjousta omasta palvelukokonaisuudesta.