Koko Suomi
Koko Suomi
Ajanvarauksia

Tapaamisaikataulu laajennus

Edistyksellisinpiä tapaamisaikatauluja
Suunniteltu aikatauluttamaan ja järjestämään kaikenlaisia tapaamisia, kaikenlaisia palveluita, yrityksiä, joilla on oltava luotettava saatavuuskalenteri. Hyväksy varaukset verkossa ja sovi mahdolliset ajat myös jokaiselle työntekijälle älykkäästi ja tehokkaasti.
+ Muuttosiivous

Muuttosiivous tehdään tyypillisimmin aina asukkaan toimesta asunnosta pois muuton yhteydessä. Varsinainen velvoite muuttosiivoukselle on yleensä vuokra-asuinnoissa.

+ Kokoustila

Kokoustilojen varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja voit varata tilan kokousta varten nopeasti ja vaivattomasti 24/7!

+ Ravintola

Pöytävaraukset on helpointa ja turvallista tehdä verkossa. Useat ravintolat käyttää varausjärjestelmää joka on meillä myös helppokäyttöinen.

+ Sauna

Esittelyssä erilaisia saunatiloja, joita voi myös käyttää kokouksiin, juhlatilaisuuksiin ym. verkon kautta helppo varata ja tutustua.

+ Juhlatila

Hääjuhliin, yritystilaisuuksiin ja muihin isompiin juhliin sopivat juhlatilat ovat tunnelmaltaan hyvinkin erilaisia. Tutustu valikoimaa vuokrattavista juhlapaikoista.

Ajanvaraukset, palveluille..

Etkö ole varma kuinka aloittaa?

Aloita liity..
Ensimmäiseksi rekisteröidy, pääset tutustumaan monipuolisemmin sivustoon.
Tukipalvelu..
Myyntityö on jokaisen yrityksen olemassaolon lähtökohta yrityksen kehittämiselle.
Palvelut
Ajanvaraukset ovat verkossa helppoja ja turvallisia tehdä. Tutustu palveluun maksuja ei oteta etukäteen.

Kun tutustut palveluun "Lue lisää" linkin kautta. Saat näkyviin "Koti" valikon alaosaan tekstin ja tiedot palvelusta (vieritä sivu alas). Eri palvelun tarjoajilla on omat aikamäärät (valinnat) kalenterissa.

Tee pöytävaraus ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella tai vaihtoehtoisesti kyseisen ravintolan sähköpostilla tai soittamalla. 

Viikonlopun pöytävaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Pöytävarausta kohden varaamme tavallisesti aikaa 2 tuntia, isommille yli 8 hengen ryhmille varaamme 3 tuntia. Aika riittää erinomaisesti lasilliseen (tai muutamaan), pääruoan ja jälkiruoan nauttimiseen, sekä viihtyisään seurusteluun. HUOM! kaikki valinnat ja tiedot ajasta löytyy (selviää) ja henkilömääristä jokaisen ravintolan pöytävarauksessa.

Jos haluat viettää ravintolassamme aikaa pidempään, mainitsethan asiasta varauksen yhteydessä. Kerro myös erikoistoiveista tai poikkeuksellisen kiireisestä aikataulusta, jotta osaamme varautua toiveisiinne etukäteen, ilmoita nämä kyseisen ravintolan sähköpostilla.