Koko Suomi
Koko Suomi
Ajanvarauksia

Tapaamisaikataulu laajennus

Edistyksellisinpiä tapaamisaikatauluja
Suunniteltu aikatauluttamaan ja järjestämään kaikenlaisia tapaamisia, kaikenlaisia palveluita, yrityksiä, joilla on oltava luotettava saatavuuskalenteri. Hyväksy varaukset verkossa ja sovi mahdolliset ajat myös jokaiselle työntekijälle älykkäästi ja tehokkaasti.
+ Muuttosiivous

Muuttosiivous tehdään tyypillisimmin aina asukkaan toimesta asunnosta pois muuton yhteydessä. Varsinainen velvoite muuttosiivoukselle on yleensä vuokra-asuinnoissa.

+ Kokoustila

Kokoustilojen varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja voit varata tilan kokousta varten nopeasti ja vaivattomasti 24/7!

+ Ravintola

Pöytävaraukset on helpointa ja turvallista tehdä verkossa. Useat ravintolat käyttää varausjärjestelmää joka on meillä myös helppokäyttöinen.

+ Sauna

Esittelyssä erilaisia saunatiloja, joita voi myös käyttää kokouksiin, juhlatilaisuuksiin ym. verkon kautta helppo varata ja tutustua.

+ Juhlatila

Hääjuhliin, yritystilaisuuksiin ja muihin isompiin juhliin sopivat juhlatilat ovat tunnelmaltaan hyvinkin erilaisia. Tutustu valikoimaa vuokrattavista juhlapaikoista.

Ajanvaraukset, palveluille..

Etkö ole varma kuinka aloittaa?

Aloita liity..
Ensimmäiseksi rekisteröidy, pääset tutustumaan monipuolisemmin sivustoon.
Tukipalvelu..
Myyntityö on jokaisen yrityksen olemassaolon lähtökohta yrityksen kehittämiselle.
Palvelut
Ajanvaraukset ovat verkossa helppoja ja turvallisia tehdä. Tutustu palveluun maksuja ei oteta etukäteen.

Kun tutustut palveluun Lue lisää linkin kautta. Saat näkyviin "Koti" valikon alaosaan tekstin ja tiedot palvelusta (vieritä sivu alas). Eri tarjoajilla on omat toimitusehdot (työn esittely). Mutta tämä siivouspalvelu kattaa hyvin yleisiä menetelmiä ja siivouslaajuuksia, koska maksetaan vain ajasta.

Aloita muuttosi ajoissa!

Iso osa tavaroista on mahdollista pakata etukäteen vähän kerrallaan. Samalla lajittele, kierrätä ja heitä pois!

Kun päätät muuttaa ja laitat kotisi muuttovalmiiksi on hyvä myös käyttää tilaisuus hyväkseen ja hankkiutua eroon tavaroista joita et enää tarvitse (ei helppoa) varaa aikaa. Voit yrittää myydä netissä, lahjoitaa lähipiirille tai hyväntekeväisyyteen. Usein pitkään asuneena löytyy käyttökelvottomia tavaroita suoraan roskiin.

Merkitse muuttolaatikot

Kirjoita laatikkoon sen sisältö ja mihin se tulee sijoittaa uudessa kodissa. Merkitse myös, mikäli laatikko sisältää helposti särkyvää. Esimeriksi numeroidut laatikot on tehokas tapa välttää totaalinen sekasorto.

Meillä hoitaa siivouksen aina tuttu ja luotettava siivooja (ammattitaitoinen). Lisäksi siivoustyöntekijä saa tiedon varauksesta suoraan sähköpostiin, näin toimiessa mahdolliset virheet työaijoissa ilmoittamisessa työntekijälle toimiston kautta ei olisi mahdollisia.